MENU

Antwerpen


Onlangs mocht ik in Berchem kleine Bill fotograferen, het zoontje van Yves en Anouk. De mama komt je misschien bekend voor. Ze is namelijk (interieur)architecte en was een tijdje geleden regelmatig op tv te zien. Deze creatieve onderneemster ontwerpt zelfs eigen producten en ook voor styling van je interieur kan je bij haar terecht.

En dat ze daar goed in is, zie je aan de styling die ze in haar eigen woning heeft toegepast. Veel licht, mooie spulletjes. Niet te weinig, niet te veel… net goed! Een droom voor iedere fotograaf.

Ook het geboortekaartje heeft ze helemaal zelf ontworpen. Leuk toch! Hetzelfde ontwerp werd gebruikt voor de bedankjes. Geen doopsuiker, maar overheerlijke chocolade met amandel en zeezout. Zoals je ziet, is de chocolade al verdwenen 😉

Ga zeker eens bekijken Anouk’s Instagrampagina @byanouk_ of ga eens rondneuzen op haar eigen website.

Ik ben afgestapt van het maken van newbornreportages in een studiosetting (met flitsen, achtergronden, speciale manden, wraps etc.), aangezien ik me echt wil focussen op ‘het leven zoals het is’, gewoon bij de ouders thuis, waar de baby het meest op zijn/haar gemak is. Ik ben erg fan van dit soort ‘lifestyle’ fotografie, omdat op deze manier de beelden echter zijn, niet in scene gezet.

Hoewel ik tonnen respect heb voor fotografen die de kleine wondertjes perfect kunnen wrappen en er prachtige foto’s van kunnen maken, ligt lifestyle fotografie me beter. Het laat me toe een betere connectie te hebben met de ouders, ook zij zijn beter op hun gemak in hun eigen thuis, hun cocon.

De baby bepaalt steeds het tempo. Heeft hij honger, dan wordt er tijd gemaakt voor een voeding. Volle pamper? Geen probleem, die vervangen we rustig. Ook dat is namelijk deel van het leven met een kleine spruit.

Zijn jullie in blijde verwachting en lijkt jullie een spontane newbornshoot wel wat? Bij voorkeur kom ik langs ergens in de eerste 10 dagen na de geboorte. Stuur me gerust een mailtje, vermeld er even de uitgerekende bevallingsdatum bij en dan spreken we een momentje af!

Tot snel?

Bill wordt omringd door leuke knuffels van Maileg. En neen, ik word niet gesponsord door hen :-), maar vind het wel de moeite om hier even te vermelden, want ze zijn echt mooi!


Reacties
Voeg je reactie toe

SLUITEN