MENU

Communieshoots 2020

Er worden dit jaar 3 shootdagen georganiseerd met elk een eigen thema:

14/03: bos
28/03: natuur
29/03: industrieel

Er zijn slechts 8 plaatsen per locatie en een aantal plekjes zijn al ingevuld, snel zijn is dus de boodschap...

Meer info, alsook enkele foto's van de afgelopen jaren vind je hieronder.

WAT JE KAN VERWACHTEN

Een fotoshoot van ongeveer 45 minuten op een leuke locatie (exacte locaties worden tijdig via e-mail meegedeeld). Greet Geukens van Wauw Events zal een leuke setting voorzien met een aantal toffe attributen (enkel natuur/bos op resp. 14 en 28 maart).

Je ontvangt binnen 1,5 week na de shoot een link naar je eigen online galerij met daarin een 30-tal foto’s. Deze kunnen rechtstreeks via deze galerij worden gedownload, in verschillende resoluties. Je kan de foto’s ook makkelijk delen met wie je wil, alsook overal bekijken via de app.

Daarnaast ontvang je ook 2 boekjes met daarin telkens 6 prints (10x15cm), ideaal om cadeau te geven aan de meter of peter van je communicant.

Prijs: de prijs voor een communieshoot bedraagt 185 euro. De shoot wordt vooraf betaald via overschrijving en daarmee bevestig je meteen je boeking.

Ben je verhinderd op de drie vooropgestelde dagen, of heb je zelf een toffe locatie op het oog? Stuur gerust een mailtje, dan gaan we samen op zoek naar een geschikt moment en een leuke locatie!

Boeken? Mail dan naar info@flowtography.be en vermeld hierbij zeker je naam en adres, alsook de naam en leeftijd van je communicant. Geef uiteraard ook je tijdsblok aan dat je wil boeken (voor- of namiddag). Vervolgens krijg je van mij een e-mail met de betalingsgegevens toegestuurd en het uur waarop je verwacht wordt. Een week op voorhand krijg je dan nog een mailtje met daarin de exacte locatie en routebeschrijving.

Uiteraard gaan we uit van mooi weer. Mocht het toch te slecht zijn op de dag van de shoot om leuke foto’s te maken, gaan we samen z.s.m. op zoek naar een ander moment. 5 april is alvast als reservedag gereserveerd.

Hopelijk tot snel!

SLUITEN