MENU

INVESTERING

Mijn basistarieven vind je hieronder. Deze tarieven staan voor de tijd die ik investeer in het maken en bewerken van de foto's die het verhaal vertellen van jouw familie, huwelijk of business.

Misschien heb je al vele fotografen gecontacteerd om dé perfecte match te vinden, of misschien volg je mijn werk al een tijdje en weet je dat mijn stijl van fotograferen overeenkomt met hetgeen waar jij naar op zoek bent. In alle geval wil je waarschijnlijk weten hoeveel een fotosessie kost…

Ik zie fotografie als een investering, een van de belangrijkste investeringen die je kan doen zelfs. Over 20 jaar denk je niet meer aan die perfecte latte macchiato die je dronk op een koude zondagnamiddag, of de dure handtas die je onlangs kocht… maar zou je met alle plezier willen terugkijken naar leuke foto’s van toen je pas verloofd was, de kids nog klein waren, jullie huwelijksdag of een andere gelegenheid.

Heb je een eigen zaak, dan is in dit digitale tijdperk het belang van kwalitatieve foto’s zeker niet te onderschatten.

Of het dus voor jezelf, je zaak of iemand anders is: investeer in een kwaliteitsvol product en een leuke ervaring waar je vele jaren later nog plezier van zal beleven. 

HUWELIJK

Reportage van 10 - 14 uur
Opties:
- album/prints
- digitaal fotokader op avondfeest
- alle foto's op USB-stick

Offerte op maat ook mogelijk

VANAF € 1.000

GEZIN KOPPEL PORTRET

- steeds op locatie naar keuze
- fotoreportage van 45-60min
- ong. 30 nabewerkte beelden
- digitale galerij binnen 7 dagen

Ook newborn/zwangerschapsshoot!

VANAF € 135

B2B / EVENT

- vastgoed
- realisaties
- bedrijfsreportage
- eventfotografie
- fashionshoot

VANAF € 125
SLUITEN