MENU

Communieshoots 2024

Er worden volgend jaar weer een aantal shootdagen georganiseerd met elk een eigen thema zoals (speel)bos, natuur (heide) en een meer stedelijke of industriële setting. Natuurlijk kan je ook een eigen locatie voorstellen.

Er zijn slechts 8 plaatsen per dag en een aantal plekjes zijn al ingevuld, snel zijn is dus de boodschap...

Meer info, alsook enkele foto's van de afgelopen jaren vind je hieronder.

WAT JE KAN VERWACHTEN

Te serieuze foto’s, daar ben ik niet zo’n fan van. Kids moeten zichzelf kunnen zijn, dus laat ik ze een beetje ‘razen’, zonder natuurlijk hun mooie outfit vuil te maken… Dat brengt hun spontane lach naar boven en ze komen dan soms zelf met leuke foto-ideeën op de proppen.

De shoot duurt ongeveer 45 minuten en gaat door op een leuke locatie (de exacte locaties en data worden begin 2024 meegedeeld via een infobrochure). Tijdens de shoot mogen ook broers/zussen mee op de foto. Wil je graag met het hele gezin op de foto, dan boek je best een familieshoot…

Je ontvangt binnen de week na de shoot een link naar je eigen online galerij met daarin een ruime selectie foto’s. In de prijs zijn 20 foto’s inbegrepen, maar er is de mogelijkheid extra foto’s aan te kopen. Ze kunnen rechtstreeks via deze galerij worden gedownload en je kan ze ook makkelijk delen met wie je wil, alsook overal bekijken via de link.

Daarnaast ontvang je ook 2 harmonicaboekjes met daarin telkens 10 prints (7x10cm), ideaal om cadeau te geven aan de meter of peter van je communicant. De kleur van de kaft wordt afgestemd op de outfit van jullie zoon of dochter.

De prijs zal je ook in de infobrochure terugvinden. Ik kan je al wel meegeven dat de prijs in 2023 € 205 bedroeg, die kan volgend jaar iets anders zijn, maar dan heb je daar al een idee van… De shoot wordt vooraf betaald via overschrijving en daarmee bevestig je meteen je boeking.

Ben je verhinderd op de vooropgestelde dagen, of heb je zelf een toffe locatie op het oog? Stuur gerust een mailtje, dan gaan we samen op zoek naar een geschikt moment en een leuke locatie!

De plaatsen zijn beperkt. Wil je je al verzekeren van een plekje, stuur dan een mailtje naar info@flowtography.be en vermeld hierbij zeker je naam en adres, alsook de naam en leeftijd van je communicant en de datum van de communie. Ik zet je dan op de lijst en bezorg je begin 2024 de brochure.

 

SLUITEN