MENU

INFO

Huwelijk

Jullie huwelijksdag is ongetwijfeld één van de mooiste dagen van jullie leven. Hiervan getuige mogen zijn en elk moment mogen vastleggen, vind ik een echt privilege.

Ik streef ernaar jullie liefde, glimlach en goed humeur vast te leggen op deze unieke dag. Vooral wil ik jullie als koppel vieren, zonder stress, spontaan. Dat levert de mooiste beelden op.

Mijn grootste motivatie is om voor een perfecte combinatie te zorgen tussen tijdloze en authentieke beelden met nu een lach, dan een traan van geluk. Momenten vastleggen die jullie door de drukte van de dag misschien gemist hebben. Warme tinten en een romantische sfeer vind je steevast terug in mijn foto's. Het liefst ben ik zo onzichtbaar mogelijk, 'to capture real emotions'.

FAMILIE / PORTRET

Gezinsshoots of portretsessies gaan altijd door op locatie en liefst ergens waar jullie je goed voelen. Heb je zelf geen locatie op het oog, dan zoeken we samen naar de meest geschikte plek.

We gaan een uurtje leuke foto's nemen in een losse sfeer waarbij er ruimte is voor humor, gezelligheid en spontaniteit. Kinderen zijn van nature speels, en daar maken we dan ook graag gebruik van. Laat ze zichzelf maar zijn!

Jullie gaan met z'n allen als gezin op de foto en daarnaast worden ook de ouders/kids apart gefotografeerd. Mooi om online te delen of aan de muur te hangen, maar natuurlijk kan ik ook een mooi album voor jullie maken, met bijvoorbeeld miniboekjes erbij voor de kinderen.

Wie durft? Neem contact op voor een afspraak!

ARCHITECTUUR

Als kind droomde ik ervan architect te worden. Het is echter wat anders gelopen, maar de liefde voor de bouwkunst en mooie interieurs is nog steeds groot.

De echte waarde van professionele architecturale foto's is het creëren van een medium waarmee je een zo breed mogelijk publiek kan bereiken. Dit om de communicatie via de digitale of geprinte media succesvol en winstgevend te maken.

Met het juiste materiaal, maar vooral een oog voor detail, zorg ik ervoor dat uw realisaties de aandacht krijgen die ze verdienen.

Heb je net een leuk project afgerond, neem dan zeker contact op en informeer naar de mogelijkheden.

FASHION / EDITORIAL

Toen men mij de eerste keer vroeg of ik mij aan een fashionshoot wou wagen, wist ik niet goed wat te verwachten. Zou ik de modellen wel goed kunnen aansturen? Zou ik voor de beelden kunnen zorgen waarnaar de opdrachtgever op zoek was? Zou de kledij wel tot haar recht komen?

Ik raapte alle moed bijeen en waagde de sprong in het ongewisse. Achteraf gezien was dit één van de leerrijkste dagen uit mijn leven en super veel fun! De beelden werden goedgekeurd en vertrokken diezelfde week nog richting de drukpers om te verschijnen in een magazine.

Fashion? CHECK!

EVENTS

Waarom mij als eventfotograaf inhuren?

- de foto's kunnen gedeeld worden door de gasten. Gratis publiciteit dus!
- je gasten vinden het vaak superleuk om op de foto te gaan samen met collega's, vrienden en vriendinnen
- het is mogelijk om bijv. sponsors of partners te vermelden d.m.v. een watermerk
- de beelden kunnen dienen als marketingmateriaal voor bijv. flyers, online campagnes of een nieuwsbrief waarin de volgende editie wordt aangekondigd
- ...

B2B

Een groot deel van mijn werk bestaat erin professioneel beeldmateriaal te voorzien voor o.a. kleine zelfstandigen en KMO's.

Heeft uw website nood aan mooie foto's, of wil u uw zaak promoten via social media of andere kanalen, neem dan contact op voor een fotoreportage.

SLUITEN