MENU

In mijn fotostudio kan je terecht voor close portrait shoots, portretsessies voor je zakelijk profiel of professionele headshots, pasfoto’s en verschillende themashoots.

Hieronder vind je meer info van alle mogelijkheden. Je kan er ook meteen je sessie boeken.

 

 

MINISHOOT CLOSE PORTRAIT

De minishoot duurt ca. 20 minuten per geboekt persoon en je kiest bij de boeking reeds de achtergrond die je wil (max. 2). Je hebt de keuze uit grijs - bruin - wit - zwart. Er is tijd voor 2 outfits zodat deze steeds bij de gekozen achtergrond past.
Graag meerdere achtergronden/outfits op foto? Dan boek je 2 opeenvolgende tijdsslots.

De studio biedt plaats voor max 3 personen. Graag met meer personen langskomen? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Geschikt voor iedereen die zelfstandig kan zitten.

Prijzen:

€ 100 voor 1 persoon (inbegrepen 3 tot in de puntjes bewerkte foto's in HR kwaliteit in kleur én zwart-wit)
€ 175 voor 2 personen (inbegrepen 6 tot in de puntjes bewerkte foto's in HR kwaliteit in kleur én zwart-wit)
€ 225 voor 3 personen (inbegrepen 9 tot in de puntjes bewerkte foto's in HR kwaliteit in kleur én zwart-wit)

Je ontvangt de previews via een online galerij waar je je favorieten kan uitkiezen. Je kan ze daarna downloaden in hoge én lage resolutie, zonder watermerk. Er is ook een webshop aan gekoppeld voor prints, uitvergrotingen en andere fotoproducten.

PASFOTO'S

In mijn studio kan je iedere dinsdagnamiddag (behalve feestdagen) tussen 14u en 18u ZONDER AFSPRAAK terecht voor pasfoto’s. Komt dit niet goed uit, neem even contact op en dan spreken we een moment af.

Voor alle documenten zoals identiteitskaart, Kids-ID, rijbewijs, reispas, visum, etc… en dit volgens de juiste specificaties.
Ook voor pasfoto's van baby’s vanaf 1 maand en kinderen kan je bij mij terecht.

Er worden steeds 6 foto’s afgeleverd, maar je kan kiezen tussen 6 officiële (niet lachend, recht vooruitkijkend) of 3 officiële en 3 spontane foto’s waarop je helemaal jezelf kan zijn. Deze kan je dan achteraf gebruiken voor vriendenboekjes, lidkaarten of om uit te delen aan bijv. grootouders.

Uiteraard kan je de foto vooraf zelf even bekijken. Niet tevreden? Dan maak ik er nog een paar zodat je er de beste kan uitkiezen. De pasfoto's worden op het juiste formaat afgedrukt en kunnen meteen worden meegenomen in een handig fotomapje. Je stapt dus na een paar minuten buiten met je pasfoto’s. Eventueel kunnen ze ook digitaal via e-mail worden aangeleverd als je dat wil.

Prijzen

6 pasfoto's (35x45mm): € 15
3 pasfoto’s en 3 spontane foto’s (35x45mm): € 20
2 foto’s voor bijv. visum (50x70mm): € 10
Kom je met meer personen? Dan krijgt de 2e, 3e,… € 5 korting per persoon
Digitaal bestand via mail ontvangen: € 5

SLUITEN