MENU

Kerstshoots

Geen zin om standaard kerstkaarten te versturen naar vrienden en familie?
Pak je liever uit met toffe, gepersonaliseerde kaartjes waarop de kids of heel het gezin shinen in leuke kerstdecors?

Boek dan een kerstshoot!

In plaats van 'out of the box' gaan we helemaal 'IN THE BOX'. Er worden tijdens deze shoot heel wat foto's gemaakt in een witte box waarbij ik met kerstspulletjes verschillende decors zal samenstellen om voor voldoende variatie te zorgen. Jullie krijgen een link naar een galerij waar jullie de foto's voor de kerstkaarten kunnen uitkiezen. Dat zijn er 11 in geval van het ontwerp met de kerstbomen, 9 bij de horizontale kerstkaart.

Jullie hebben keuze tussen 4 sjablonen: wit, rood met sneeuwvlokken, foute groene kersttrui of pakje. De tekst kan je ook nog laten aanpassen als je wil.

Prijs voor de sessie van max. 1u bedraagt 85 euro.

Hierbij komt 10 euro per foto. Wil je dus graag kiezen uit één van de 3 kerstboomontwerpen waarin 11 foto’s verwerkt zitten, kom je uit op 195 euro. Kies je voor het liggend ontwerp met 9 foto’s, dan kom je op 175 euro.

Je kan ook zonder problemen meer foto’s uitkiezen die je dan allemaal kan downloaden via een online galerij, zowel in hoge als lage resolutie. Als je me dan eventjes laat weten welke ik in de kerstkaart mag verwerken, kan ik aan de slag met het ontwerp. De prijs blijft 10 euro per foto, dus kies je 15 foto’s dan kom je op 235 euro.

Na betaling van het voorschot van 50 euro, is jullie boeking definitief.

Wat is nog inbegrepen?

     – 10 postkaarten van 18x13cm incl. enveloppes (extra bij te bestellen aan 3 euro per postkaart)

     – 30 euro shoptegoed in de webshop, die gekoppeld is aan de online galerij waar je prints, uitvergrotingen en dergelijke kan bestellen

Je mag de afgewerkte foto’s binnen 48 uur verwachten waarna je je favoriete foto’s kan uitkiezen. Wacht hier niet te lang mee, zodat je de kerstkaarten nog ruim voor Kerst kan versturen.

15 % korting in de webshop voor de eerste 5 inschrijvingen!!!

BOEK HIER JE SESSIE


SLUITEN