MENU

OVER MIJ

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door fotografie. Het vastleggen van een speciaal moment, de sfeer, de spontaniteit… Velen onder ons hebben het gevoel dat alles tegenwoordig veel te snel gaat en moet gaan - het is dan ook fijn om af en toe even stil te staan bij al de leuke momenten die we beleven en hoe kan je dat beter dan rustig door de foto’s te bladeren die ons hieraan herinneren. Ze brengen je terug naar die dag, naar het gevoel dat je toen had en het is net dat wat ik telkens opnieuw wil bereiken met mijn foto’s.

Hierbij kan ik dankbaar gebruik maken van mijn creativiteit. Deze creativiteit kon ik in mijn vorige jobs niet kwijt. Ik werkte namelijk eerst een aantal jaren in de logistieke sector, waar time = money en elke seconde telt. Daarna heb ik 6 jaar als financieel adviseur gewerkt. Dat sloot beter aan bij mijn economische studies, maar toch voelde ik me gevangen in de wereld van cijfers en regelgeving.

In 2015 heb ik mijn liefde voor fotografie herontdekt en begonnen dit in bijberoep te doen. Aangezien het mij zo erg beviel, heb ik niet veel later dan ook de sprong gewaagd en sindsdien is fotograferen het enige dat ik beroepsmatig doe. And I love it!

Ik ben een echte family man. Al meer dan 12 jaar ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven en trotse vader twee prinsessen van 4 en 9 jaar oud.

Ons gezin is eigenlijk het allerbelangrijkste voor mij. Het is dan ook niet altijd even leuk als ik veel van huis weg ben voor opdrachten. Het is iedere week zoeken naar een goed evenwicht tussen werk en privé. Al zitten mijn hobby's hier ook wel voor iets tussen...

Naast fotografie spendeer ik nl. nogal wat tijd met het maken van muziek en kruip ik regelmatig achter m'n drumstel of hang ik mijn gitaar rond de nek. Tot slot ben ik ook lid van een drumband, waarmee we wekelijks twee keer repeteren.

Wetende dat een dag slechts 24 uur heeft, besef ik soms te weinig dat ik ook nog genoeg zou moeten slapen. Maar hey, je bent 'jong' en je wilt wat...

ENKELE FUN FACTS:

 – Ik heb mijn vrouw leren kennen op 1.000 km van huis tijdens een skivakantie. En dat terwijl wij heel ons leven lang op een afstand van 5 km van elkaar gewoond én gestudeerd hebben, en elkaar nog nooit eerder hadden opgemerkt.

 – Ik heb een zwak voor chocolade en koffie met speculoos. What’s not to like, right?

 – De vakantie die het meest impact op me heeft gehad, was onze reis naar Lapland. Een week lang offline, 120km hondensleeën, enkel het geluid horen van de honden en de slee die zich een weg banen door de sneeuw. Heerlijk!

SLUITEN