MENU

OVER MIJ

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door fotografie. Het vastleggen van een speciaal moment, de sfeer, de spontaniteit… Velen onder ons hebben het gevoel dat alles tegenwoordig veel te snel gaat en moet gaan - het is dan ook fijn om af en toe even stil te staan bij al de leuke momenten die we beleven en hoe kan je dat beter dan rustig door de foto’s te bladeren die ons hieraan herinneren. Ze brengen je terug naar die dag, naar het gevoel dat je toen had en het is net dat wat ik telkens opnieuw wil bereiken met mijn foto’s.

Hierbij kan ik dankbaar gebruik maken van mijn creativiteit. Deze creativiteit kon ik in mijn vorige jobs niet kwijt. Ik werkte namelijk eerst een aantal jaren in de logistieke sector, waar time = money en elke seconde telt. Daarna heb ik 6 jaar als financieel adviseur gewerkt. Dat sloot beter aan bij mijn economische studies, maar toch voelde ik me gevangen in de wereld van cijfers en regelgeving.

In 2015 heb ik mijn liefde voor fotografie herontdekt en begonnen dit in bijberoep te doen. Aangezien het mij zo erg beviel, heb ik niet veel later dan ook de sprong gewaagd en sindsdien is fotograferen het enige dat ik beroepsmatig doe. And I love it!

Ik ben een echte family man. Al meer dan 8 jaar ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven, sinds 2014 ben ik de trotse vader onze oudste dochter - wat een schatje - en sinds kort mag ze zich grote zus noemen. Welkom kleintje! Ik zal mijn mannetje mogen staan tussen al deze dames...

Ons gezin is eigenlijk het allerbelangrijkste voor mij. Het is dan ook niet altijd even leuk als ik veel van huis weg ben voor opdrachten. Het is iedere week zoeken naar een goed evenwicht tussen werk en privé. Al zitten mijn hobby's hier ook wel voor iets tussen...

Naast fotografie spendeer ik nl. nogal wat tijd met het maken van muziek. Samen met 3 vrienden, waarmee ik al jarenlang samenspeel, maak ik deel uit van coverband Withhold. Na gestart te zijn als Metallica tribute band en verschillende EP's te hebben uitgebracht als thrashmetal band, brengen we nu songs die zachter zijn voor het oor. Zou de ouderdom hier iets mee te maken hebben? :-)

Sinds vorig jaar speel ik ook bij Dixie Rose. Hierbij neem ik nog meer gas terug. Deze band mikt op het echte luisterpubliek. In onze songs hoor je invloeden van country en bluegrass. Heerlijk om te spelen, fantastisch om naar te luisteren.

Tot slot maak ik ook deel uit van een drumband, waarmee we wekelijks twee keer repeteren. Wetende dat een dag slechts 24 uur heeft, besef ik soms te weinig dat ik ook nog genoeg zou moeten slapen. Maar hey, je bent jong en je wilt wat...

ENKELE FUN FACTS:

 – Ik heb mijn vrouw leren kennen op 1.000 km van huis tijdens een skivakantie. En dat terwijl wij heel ons leven lang op een afstand van 5 km van elkaar gewoond én gestudeerd hebben, en elkaar nog nooit eerder hadden opgemerkt.

 

 – Ik heb een zwak voor chocolade en koffie met speculoos. What’s not to like, right?

 

 – De vakantie die het meest impact op me heeft gehad, was onze reis naar Lapland. Een week lang offline, 120km hondensleeën, enkel het geluid horen van de honden en de slee die zich een weg banen door de sneeuw. Heerlijk!

 

  •  
SLUITEN